Traditional Topic Based Course

Al Traditional Topic Based Course les classes són organitzades al voltant d’un tema d’interès referit a la vida a Anglaterra. Els costums, els menjars, la història, la cultura, …. aquests són alguns dels aspectes que es treballen com a tema d’interès,  al voltant dels quals s’organitzen les classes.

Amb aquesta modalitat de curs, els alumnes tenen fins a 14 companys de nacionalitats diferents a l’aula, que enriqueixen els aprenentatges, i permeten el coneixement de primera mà de cultures totalment diferents a la nostra com la xinesa o la japonesa, així com fer amistats que poden allargar-se molts anys.

Aquí, en funció del dia de la setmana, hi ha 6 lliçons de classe o bé 4 lliçons al matí i activitats lúdiques a la tarda.

El programa també inclou excursions de tot el dia els dimecres i els dissabtes, juntament amb tots els alumnes internacionals de l’escola. Pel que fa a aquestes les excursions, combinem sortides eminentment lúdiques com anar a un parc d’atraccions amb d’altres més culturals com Oxford, Stonehenge o Brighton