Benvinguts

Les Estades Aprèn a la Gran Bretanya són cursos intensius d’estiu que es desenvolupen a Anglaterra, a la zona del sud de Londres.


La metodologia dels cursos es basa en una combinació entre els aspectes més lúdics i culturals d’una experiència a l’estranger i les classes de llengua anglesa en grups internacionals reduïts, realitzades per professionals titulats i basades en els aspectes comunicatius del llenguatge.
El que més diferencia les nostres estades a l’estranger d’altres opcions que volen ser semblants és el fet que els nostres alumnes estan totalment tutoritzats per part d’un dels responsables de l’acadèmia que els acompanya des del primer fins al darrer dia de l’estada, veient-los i parlant amb ells a diari per assegurar que l’estada és la millor experiència de la seva vida.
Aquest aspecte és per a nosaltres molt important atès que proporciona a les famílies la seguretat i tranquil·litat que suposa conèixer de primera mà la persona que vetllarà pel benestar dels seus fills i filles i poder-hi contactar en qualsevol moment de l’estada per tal de solucionar qualsevol aspecte que no sigui l’esperat.

A més de les classes en grups d’alumnes internacionals, el programa inclou un munt d’activitats i excursions lúdiques i culturals que fan que les Estades a Anglaterra de l’Aprèn siguin considerades com la millor opció per combinar el fet d’aprendre amb el de gaudir al màxim. Algunes d’aquestes activitats són: excursions a ciutats com Londres, Brighton, Portsmouth o Oxford, entre d’altres, o anar a patinar sobre gel, activitats esportives, piscines de tobogans indoor, tallers de dansa, tallers d’ukelele, que l’alumne pot escollir realitzar ….

Ja pots demanar informació en linia.

Les nostres escoles a Anglaterra

Amesbury School

Amesbury School. Situada enmig d’un paratge idíl·lic, és l’escola ideal pels més petits (fins els 14 anys).

Guildford Adult Learning Center

Adult Learning Center, al centre de Guildford (per a alumnes de 12 a 18 anys).