Hindhead

Amesbury School – Hindhead

De 10 a 14 anys

Trobem la petita Haslemere, una acollidora ciutat del comtat de Surrey d’uns 15000 habitants envoltada de turons i ben comunicada per tren amb Londres, a només 19 km al sud de Guildford. Disposa d’un centre lúdic amb piscines, pistes de tennis i de bàsquet així com de les botigues del seu High Street.

L’Amesbury School va ser fundada el 1870 al bell mig d’un paratge natural de més de 130.000 m2. Aquest fet converteix l’escola en un paratge idíl·lic en plena natura i envoltat de zona verda tancada on els alumnes poden participar en tota mena de jocs de la manera més segura possible.
L’escola disposa de zones esportives, classes renovades, zona amb ordinadors, gimnàs … A diferència d’altres escoles en les que l’alumne ha d’anar des de casa fins al centre educatiu pels seus mitjans, els que assisteixen a l’Amesbury School van de casa a l’escola i de l’escola a casa amb un autobús del propi centre, la qual cosa la fa ideal pels alumnes més petits.

Així, els cursos internacionals d’estiu realitzats a l’Amesbury School estan pensats per a alumnes de fins a 14 anys, es basen en la premisa de “learning is fun” (aprendre és divertit) i es focalitzen en els aspectes més comunicatius de l’idioma. Així mateix, les activitats preparades també són pensades per atendre les necessitats i interessos d’infants d’aquestes edats, tenint com a element destacat el seu aspecte lúdic. Amb tot, no es deixen de banda descobertes culturals en les excursions que es realitzen els dimecres i els dissabtes a ciutats com Londres, Brighton, Canterbury, Winchester, …..

SITUACIÓ DE L’ESCOLA

Fotografies de l’escola